Over onze apotheek

Wij streven er elke dag naar om samen met u, uw arts, verpleegkundigen en andere partners uit de gezondheidszorg te komen tot een optimale gezondheid. Dit doen we door u te bij te staan op een persoonlijke en deskundige wijze.


De patiënt staat centraal in onze zorgverlening dus we nemen uitgebreid de tijd om u duidelijk en verstaanbaar advies te verschaffen. Wij hebben een breed assortiment geneesmiddelen en focussen ons op een doorgedreven medicatiebegeleiding. Zo besteden we veel aandacht aan het correct gebruik van uw geneesmiddel, bewaken we mogelijke interacties met andere geneesmiddelen en informeren we u over mogelijke bijwerkingen.


Deze specifieke farmaceutische zorg houden we op peil door voortdurend te investeren in de opleiding en de kwaliteit van ons apothekersteam. Spring gerust eens binnen in de apotheek. Wij staan graag tot uw dienst.


Op onze website kan u terecht voor informatie omtrent uw gezondheid, geneesmiddelen en allerlei tips om uzelf fit te houden. Via de verschillende thema’s vindt u documentatie, nieuwsartikels, websites en apps … Kortom alles wat met gezondheid te maken heeft.


Er staan telkens verwijzingen bij naar geneesmiddelen en verzorgingsproducten die u kan bestellen via onze webshop of reserveren per mail. Indien u vragen heeft over medicatie of andere persoonlijke gezondheidsproblemen, kan U ons altijd mailen of telefoneren op onderstaande contactgegevens.


Tot binnenkort!